Капитанът на националния отбор на Азербайджан по футбол Емин Махмудов похвали отбора на България преди приятелския мач тази вечер. Двата тима се изправят един срещу друг от 18:00 часа в рамките на приятелския турнир FIFA Series в Баку.

Ще играем срещу добър отбор. Имат добри нападатели. Искаме да покажем нашата игра и да спечелим", сподели Емин Махмудов пред местното издание Аzerisport.

31-годишният полузащитник защити съотборниците си след успеха с 1:0 над Монголия на стадион „Тофик Бахрамов“ по време на турнира. От своя страна България записа също успех с 1:0 над Танзания.

Нямаме проблеми относно мотивацията. И никога не е имало такъв. Ще дадем всичко от себе си, за да покажем добра игра. Всеки мач е важен за нас. Разбираме, че трябва да вкараме много голове срещу противници като Монголия. Но не се получи“, каза още лидерът на националния тим на Азербайджан.

България излиза в титулярния си екип срещу Азербайджан

Винаги трябва да има мотивация. Подобряването на рекорди не е толкова лесно. Остава ми да вкарам един гол. Но искам попаденията ми да са полезни за отбора. В някои мачове вкарвах гол, но тимът ни губеше“, добави още халфът.

Възпитаниците на Илиан Илиев се изправят срещу домакините от Азербайджан в търсене на втора поредна победа. Срещата можете да следите минута по минута в Gong.bg.