Георги Миланов напусна предсрочно официалната тренировка на националите преди мача с Япония на стадион „Тойота“ в Нагоя. 

Халфът на московския ЦСКА заяви, че е контузен, но най-вероятно причината е конфликт със селекционера Ивайло Петев, пише в. Труд. 

Футболист №1 на България за 2012-а година явно е недоволен, че не е попаднал сред титулярите. Това са неофициалните информации от лагера на нашите.

Очаква се Петев да заложи на играчите, с които България постигна 2 победи в контроли през пролетта – над Португалия (1:0) и Македония (2:0). 

Тогава Миланов не попадна в състава заради контузия по времето, когато игра под наем в швейцарския Грасхопър. И явно е разчитал сега отново да е титуляр след като половината отбор идва от ваканция, а той изкара пълен лагер с националния и още не е почивал.

В лагера на националите не коментират темата, но е факт, че Миланов и Петев не си говорят от два дни. Взривопасната ситуация обаче явно ще стане актуална тема след двубоя със „самураите“, който е от 13:40 ч наше време.