Националният селекционер Петър Хубчев коментира минималното поражение с 0:1 от Франция в световна квалификация играна на Националния стадион "Васил Левски".

"Това е най-класният отбор, който ни е гостувал. Голът не ни смути, напротив малко след гола започнахме да играем, излязохме неуверени, че можем да играем с Франция, някак респектът беше по-голям, след което започнахме да играем по-добре, играхме като равен с равен, повече борба, повече себераздаване, този отбор е в топ3, играем като отбор, нямаме изявен лидер", коментира Хубчев.

"Работим няколко месеца с тези момчета, ние взимаме почти максимума от този отбор, все пак става въпрос на възможности. Не се вълнувам от мненията на фенове в социалните мрежи, феновете бяха на стадиона днес, те бяха тук и ни подкрепихме. Благодарен съм на тези момчета, може по-добре да бъде. Пътят е един, изиграването на няколко мъжки мача, те го доказаха с играта си", каза още националният селекционер.

"През втората част играхме по-добре. Сигурен съм, че сега ще се чуят доста положителни гласове и коментари, започвам да се притеснявам за мача с Люксембург, там ние ще бъдем в ролята на фаворити, просто сме длъжни да го вземем този мач, пътуване, умора няма да са оправдания. За мен най-важното е да бъдем борбени, мисля до голяма степен го показахме и в днешния двубой, трябва да подобряваме много неща, това е една малка крачица напред", каза още Хубчев.