Намиращият се в страхотна форма роден национал Николай Димитров сподели очакванията си за предстоящите мачове с Кипър и Словения, с които се затваря груповата фаза в турнира за Лигата на Нациите. Според него, в тима ни има малко напрежение заради очакванията, но то няма как да повлияе отрицателно. Ето и какво сподели Хичо:

"Не мисля, че това са най-важните мачове, защото и другите бяха с много голям залог. Те просто са последни. Ако в предишните мачове не бяхме спечелили, сега нямаше да си правим интервюта. Така че не знам какви да са очакванията ни, освен победа. Всеки футболист играе за това."

"Мачът в Норвегия вече не е в мислите ни. Опитахме се да играем, опитахме се да победим, но не се получи. Трябва да се отдаде дължимото и на Норвегия, защото и те са силен отбор и направиха необходимото да победят."

"Няма да бъде лесно сега, в съвременния футбол всеки един отбор се старае и се подрежда добре. Бори се тактически, така че силите са изравнени. Само няколко отбора в света превъзхождат с класа, през всички други двубои не е ясен победителят."

"Преди всеки мач има напрежение, всеки излиза за победа и това създава очаквания, създава напрежение. Но в отбора има достатъчно опитни играчи, които имат доста международен опит, както и на клубно ниво. Така че не мисля, че напрежението ще ни повлияе. По-добре е да има толкова много мачове и на националния отбор, и на клубно ниво. Колкото по-начесто са, толкова по-добре е за един футболист."

"Старая се да играя на максимума на възможностите си, ако ми се удаде шанс да се разпиша, ще се опитам да помогна. Животът на професионалния футболист и спортист е такъв, че постоянно има очаквания към него. Те се пораждат от това, че абсолютно винаги се чака победа. Но това е нещо, с което един спортист трябва да умее да се справи и смятам, че няма да е чак такъв проблем", заяви Хичо.