Големият герой сред българските легионери този уикенд се казваше Андрей Гълъбинов. Той вкара гол в мрежата на великия Джанлуиджи Буфон, а сега се връща в България за мачовете на националния отбор с Швеция и Холандия. 

"Със сигурност са два много сложни мача за нас. Ние не спираме да мислим за класиране, надежда има още. Трябва да излезем в тези два мача и да покажем играта си", заяви Гълъбинов и продължи.  

"Имаме пълни шансове да се представим добре, няма причина да не изиграем два силни мача. Подготвяме се тактически и физически за два такива двубоя. Това са два силни отбора, ние обаче ще дадем всичко от себе си. Между нас сме наистина добре вътре в отбора, но на терена това трябва да се покаже", заяви нападателят и разкри защо е по-добре да играем пред родна публика.  

"Да играем в България ни дава нещо повече, играем за герба, за народа, за България. Имаме повече стимули у нас. Наистина труден мач, особено първият. Но дано покажем играта, която всички искат да видят", заяви Гълъбинов и се върна на момента от уикенда с гола в мрежата на Буфон и Юве. 

"Много хубаво е да вкараш на Буфон, стадионът беше пълен. Не промени много резултата моето попадение, защото паднахме с 2:4, но се надявам и занапред да продължа да вкарвам попадения", завърши Гълъбинов.