Нападателят на българския национален отбор Андрей Гълъбинов сподели очакванията си за предстоящата контрола със Саудитска Арабия, както и за предстоящите след това квалификации за Евро 2020. 

"Както винаги е хубаво да те повикат да играеш за България, предстои тежък мач със Саудитска Арабия, в който ще подходим с максимална концентрация. Няма място за отстъпване", заяви нападателят. 

"Откакто Петър Хубчев е треньор само на един лагер не бях викнат. Само при един треньор не бях викан. Когато съм на терена, винаги опитвам да помогна на отбора. Позицията ми е такава, че от мен се очакват голове и се надявам да вкарам и на 13 ноември", добави играчът. 

"Всеки мач е важен за израстването на отбора, няма значение дали е приятелски, или квалификация. Винаги трябва да се търси победа, но играта е най-важният фактор, който трябва да се подобрява с всеки мач на отбора", сподели Гълъбинов и разкри целите пред себе си и отбора. 

"Показахме израстване и можем да сме оптимисти занапред. Според мен не е висока цел класирането на Европейското, а реална, отдавна не сме го правили. Излизаме винаги за победа и всички искаме да се класираме", добави таранът на Дженоа и сподели дали може да се очаква спад в резултатите в контролите. 

"Не присъствах на лагера в Япония. Да паднеш с такъв резултат не е хубаво, влияе на имиджа на България и играчите. Футболът се модернизира и слаби отбори няма. Трябва да излизаш за победа и добра игра, а резултатите са плод на тези неща." 

"Не можах много да участвам в квалификациите, но да обобщя за целия отбор, направихме много добри мачове. Има голямо подобрение, надявам се да вървят така нещата и за следващите квалификации", завърши Гълъбинов.