Капитанът на България Кирил Десподов остана разочарован след изгонването си при загубата от Хърватия с 1:2 в контролна среща, играна в Катар.

Звездата на Лудогорец отбеляза в 69-ата минута и даде аванс на „лъвовете“, но в радостта си свали фланелката и получи жълт картон, който му беше втори, и логично беше изгонен. Световните вицешампиони пък успяха да обърнат резултата в своя полза в следващите минути.

„Как да съм доволен? Видяхте какво направих. В еуфорията си свалих тениската. Ако бяхме останали с 11 човека, щяхме да ги победим, създадохме доста положения“.

„Поемам отговорността. Това е моя доста глупава грешка. Направил съм я, не мога да върна времето назад .Имахме ситуация да изравним в края, но като цял вината си е моя за втория жълт картон. Развалини се играта, когато се изравниха хората на терена“.

„Доколкото чувам дузпа не е имало. Не успяхме да вземем положителен резултат срещу толкова силен отбор на Хърватия. Те имат два състава, всички играят в топ отбори, добри футболисти са. Когото и да пуснат, ще играят силно“, заяви Десподов.