Защитникът на националния отбор Васил Божиков даде положителна оценка на цялостното представяне в турнира Лигата на Нациите. Според него, ключов да изпуснем първото място се е оказал мачът с Кипър предния кръг, който според него е трябвало да спечелим. 

"Има леко разочарование, въпреки добрите мачове, които изиграхме досега. То идва заради предпоследния мач с Кипър, който трябваше да вземем, имаше всички предпоставки да го направим. Не успяхме да го вземем и в днешния мач нещата не заисеха само от нас", заяви Божиков. 

"След 60-70-та минута силите започнаха да ни напускат. В предния мач дадохме всичко, сега също дадохме 100%, раздадохме се докрай, но не победихме", сподели още бранителят по темата за моментите, които са попречили на отбора ни да победи и говори за цялостната си оценка на отбора и представянето му. 

"Само ръководителите трябва да дават оценки, Аз мисля само, че показахме добри игри и добри неща. Целите са да показваме израстване като отбор, колектив и раздаване", завърши централният защитник на българския отбор.