Българският национал Иван Бандаловски коментира, че до момента може би Норвегия е бил най-коравият съперник за „трикольорите“.

Бандаловски говори на официалния брифинг преди втория мач между двата състава в Лигата на нациите. Първата среща бе през септември и завърши с успех за „лъвовете“ с 1:0. При победа в Осло и при все стопроцентова успеваемост на състава досега в новосформираната надпревара на УЕФА, България ще си гарантира първото място в групата и съответно изкачване в по-горна дивизия.

 „Според мен всички играчи на Норвегия са опасни, дали ще е той или друг, няма значение. Излизаме с уважение спрямо всеки. Но за нас няма значение с кого играем, излизаме с уважение към тях, така че няма значение“, коментира контузията на Джошуа Кинг Бандаловски.

„Физически добре сложен тим са. Играят с дълги топки и има повече борба. Не мисля, че нещо ни притеснява. Играли сме доста мачове. Можем да се противопоставим добре на този стил игра. Дано се противопоставим добре. Дано вземем максимума“, каза още бранителят.  

„Трите мача бяха трудни, но може би срещу Норвегия бе най-трудно. Бяхме пътували след мача със Словения и мисля, че най-много усилия хвърлихме там. Мисля, че трите отбора са сравнително равностойни“, сподели за финал Бандаловски.

Хубчев за норвежките обвинения: Това е глупаво 

По вода започна тренировката на националите в Осло


Ивайло Йовчев, пратеник на Дарик радио в Осло, Норвегия