Преди началото на днешната тренировка на Национална футболна база в Бояна, мъжкият държавен тим на България бе приятно изненадан от посещението на министъра на младежта и спорта Даниела Дашева, която дойде за да поздрави футболистите и да им пожелае успех в предстоящата световна квалификация с Холандия. Заедно с нея бе и заместник изпълнителният директор на БФС Антон Попов, който също пожела успех на националите в предстоящия мач. 

„За мен е голямо удоволствие да приветствам с добре дошла министър Дашева. За нашият отбор, нейното посещение е огромна чест. Благодарим за показаното уважение и се надяваме, че в предстоящия мач ще се представим добре и ще зарадваме българските привърженици на футбола“, заяви селекционерът Петър Хубчев преди началото на тренировката, цитирана от официалния сайт на БФС.

Утрешната официална тренировка на отбора на Национална футболна база е с начален час 18:00 и е открита за представителите на медиите в първите 15 минути.

Официалната пресконференция на Петър Хубчев и футболист от отбора започва в 17:30 часа в амфитеатралната зала на базата в Бояна. Раздаването на акредитации за срещата България – Холандия започва след 16:30 часа във фоайето на административната сграда на Националната футболна база.