Бившият национал Мартин Петров откри семеен сектор на стадион „Васил Левски“. Въпросното съоръжение е базирано в Сектор А на стадиона и ще дебютира по време на мача с Швеция, който е на 31-ви август. Семейният сектор е инициатива на БФС и един от основните спонсори на организацията "Виваком".
 
Петров откри сектора и призна, че би посетил мач със своите деца и бил лобирал подобни семейни сектори да се разкрият и по стадионите на клубните ни отбори.

Марто Петров: На Бербо в Индия мога да му водя слона

„Това са хубави инициативи, хубави идеи. Надявам се да се осъществят. В момента не съм ръководещ в някой клуб. Ако бях такъв, с удоволствие ще направя такъв сектор, понеже на мачовете не присъстват голяма част от родителите. И аз, да ви кажа честно, не бих завел децата си на мач на български стадион. Признавам го честно. Всеки го е страх, когато ставаме свидетели на най-различни работи, да не казвам какви.”

„Дано това, което са обещали от БФС като сигурност за децата, наистина се осъществи и да се вземе този пример. Това ще привлече само повече и повече публика на стадиона. Следя първенството, разбира се. Има интересни мачове, стават интригуващи двубои. Колкото повече завързани и интересни мачове стават, толкова по-добре за българската публика.”

Въпросната трибуна е за около 400 души. Всеки родител може да води деца на възраст между 2 и 14 години. Билетът за мача с Швеция ще струва 40 лева и по 2 лева за всяко детенце.

Едно от големите предимства е, че този сектор ще е със собствен вход и няма да има досег до останалата част от публиката. Секторът е снабден с по-удобни и меки седалки, които ще се прикрепят към съществуващите такива.