Дебютантът в българския национален отбор по футбол Филип Кръстев призна, че ще помни срещата на "Кардиф Сити Стейдиъм" за цял живот, след като записа първите си минути с фланелката на "лъвовете". 

Кръстев записа 15 минути, заменяйки Тодор Неделев, но не успя да предотврати поражението с 0:1 срещу Уелс. Въпреки това той сподели, че атмосферата в съблекалнята е чудесна и изрази надежда, че "трикольорите" ще са успеят да постигнат заветната цел - класиране на Евро 2021. 

„Това е невероятно чувство за мен, опитът е много важен за мен. Винаги ще помня тази среща,. По нещастен начин загубихме точки и в двата мача, но мачовете бяха на високо темпо и за мен е радващо да усетя международния футбол“, започна Кръстев.

„Силен отбор сме и можем да се противопоставим на добрите отбори. Злощастен край на мача, но има позитивни знаци. Атмосферата в съблекалнята е страхотен, всички ме приеха много добре“.

„Надявам се отново да бъда част от националния отбор и през следващия месец и се надявам да победим Унгария, както и следващия съперник и да достигнем до европейско първенство“, завърши младият халф на Славия.