Капитанът на българския национален отбор Георги Костадинов изрази разочарованието си, но и задоволството от второто поредно силно представяне на нашия тим при загубата с 0:1 като гост срещу Уелс в двубой от Лигата на нациите. 

23 снимки

Костадинов подчерта, че показаният силен колектив на терена, както и участието на редица млади играчи в състава на Георги Дерменджиев, е отличен знак за бъдещето на българския футбол. 

„Доста е жалко и минорно в съблекалнята. Направихме два много добри мача и сме тъжни, че взехме само 1 точка заради липсата на концентрация накрая“, започна Костадинов.

„Следващият месец се надявам късметът да ни се върне. Показахме, че сме отбор и изпълнявахме указанията на господин Дерменджиев. Всички се раздадохме“.

„Смятам, че ние се опитваме да играем с топката, но умората в днешния мач си каза думата. Съперникът почти нямаше удар днес, така че пак може да сме доволни от представянето“. 

"Определено се виждаше колектив и има много позитивни неща, особено фактът, че влязоха много млади футболисти, които ги чака светло бъдеще“, завърши капитанът на националния ни тим.