Вратарят на младежкия национален отбор по футбол Николай Михайлов заяви, че дори и на инжекции ще играе в предстоящата евроквалифкация срещу Португалия на 12-ти октомври на стадион „Васил Левски” от 18 часа.

„За притеснения не може да става дума. Трябва да сме концентрирани. Нашата група е много трудна и не трябва да се очакват чудеса от нас. Видя се срещу Англия, че има разлика в класите”, сподели бившият страж на Левски.

„Хубаво е, че се завръщат Ивелин Попов и Владимир Гаджев. Няма значение кой е капитан. По-важното е отборът да побеждава. Всичко в Твенте е нормално. В близко бъдеще очаквам да започна да играя”, добави Ники.

„След като свърши сезона се надявам да може да бъде направена работната виза и да се върна в Англия. Мисля, че в момента съм добра форма, въпреки че през последните няколко седмици имах леки болежки. Надявам се срещу Португалия да вземем точка, а защо не и да спечелим”, каза вратарят на холандския Твенте.

„Ще играя дори, ако трябва да изляза на инжекции. За мен реакцията на феновете е нормална. Още повече, че публиката на стадион „Българска Армия” е от ЦСКА, а аз съм играл за Левски. Повечето от хората не гледат какво правя на терена, а следят личния ми живот”, коментира синът на президента на БФС Боби Михайлов.

„Всеки си има право на мнение. Рафаел Бенитес ми е звъня два пъти, откакто съм в Холандия, а с треньора на вратарите редовно поддържам връзка. Надявам през лятото да се завърна в Ливърпул. Това, че играя за Твенте не е крачка назад, защото съм в петия в холандското първенство. Моят приятелка живее с мен в Холандия”, завърши Ники Михайлов.