Димитър Телкийски се завърна на „Герена”. Националът обаче бе за кратко при „сините”. Наказаният за мача с Италия футболист тренира два дни с шампионите, за да поддържа форма. След края на днешната тренировка бившият ас на Левски благодари на треньорското ръководство за дадената му възможност и пожела успех на „сините”. След това Мечо Телкийски се съгласи да каже няколко думи и за Гонг.

„Винаги е приятно, когато се върна на „Герена”, макар и за кратко. Приеха ме много добре, за което съм благодарен. Двете тренировки, които направих бяха доста интересни, а и с доста футболни неща, които ще помогнат на Левски. Понатоварихме се интензивно, което беше и целта”, коментира халфът пред Гонг.

„Не изключвам някой ден да се върна за постоянно тук. Във футбола нищо не се знае, не съм си затворил вратата за Левски”, отбеляза още техничният футболист, който бе част от силния тим на „сините”, който записа изключителни успехи.

„Беше ми много тежко, когато разбрах, че съм наказан. Това обаче вече е минало. Пожелавам успех на момчетата. Ако вземем победа, ще е супер, тя ще ни отвори пътя към финалите. Сега ще ми е по-тежко, защото отстрани ти минават много неща през главата”, продължи Димитър Телкийски.

„На Стоилов и на мен ни върви на хиксове в Италия, сега дано победим. Дай Боже, да бием този път”, изрази надежда Мечо.

„Жалко, че Херо вече не е в Амкар. Жалко, че загубихме няколко срещи, в които или нямахме късмет, или пък не ни стигаше нещо. Дано отборът се стабилизира и да се спасим от изпадане”, завърши Телкийски.