Новият национален селекционер Любослав Пенев и неговият щаб изгледаха първата тренировка на младежкия национален отбор преди евроквалификациите с Австрия на 10-ти и 15-ти октомври. Нашите първо гостуват в алпийската страна, след това приемат австрийците в Ловеч.

Няколко минути след старта на заниманието водено от Михаил Мадански на терена на хотелски комплекс „Царско село” се появиха помощниците на Пенев Давид Родригез, Радослав Здравков и Йордан Йорданов. Малко след това към тях се присъедини и Любослав Пенев.

Бившият наставник на ЦСКА и Литекс ще пътува с тима за Австрия в сряда за да следи отблизо изявите на младежкия национален отбор. Още с встъпването си на поста, той обяви като една от своите цели налагането на момчета от представителния ни тим до 21 години.

Група от 18 футболисти взе участие в заниманието на селекцията на Мадански. Към тима тази вечер трябва да се присъедини защитника на Монтана Александър Дюлгеров. Двубоите с австрийците пропускат наказания вратар Пламен Илиев и контузения Георги Миланов.