Българският национал Ивелин Попов покани всички фенове на Националния стадион Васил Левски на 6 септември за световната квалификация с Люксембург. Попето сподели, че всички в тима ни са мобилизирани за успех този двубой.

„Да, разбира се, всички осъзнаваме важността на този мач и искаме да стартираме с една хубава победа, да дадем заявка, че ще се борим доста сериозно в тези квалификации. Вече няма лесни съперници. Видяхте и на Европейското, че всички отбори играят и всеки се научи да играе. Ще се борим с повече себераздаване, хъс и мотивация“, сподели Ивелин Попов.

„Всички видяхте, че изиграхме недобри мачове в Япония, на никой не му е приятно и не иска да си ги спомня. Затова искаме да победим в престоящия мач.“

„Сметки не обичам да си правя, пожелах си само да съм здрав, да запишем повече победи и да радваме феновете. Не, че тръгваме без очаквания, но не ги изразяваме на глас. Всеки има някакви очаквания, всеки един спортист е мотивиран вътрешно в себе си. През годините се опарихме от изхвърлянията и сега сме по-приземени. Има леко напрежение от двете загуби в Япония“, каза още Попето пред журналситите.

„Не искам да коментирам информациите за трансфери. Играч съм на Спартак Москва до 2019 година, хората там ме уважават, вярват в мен, подкрепят ме. Някои от информациите са истина, някои не. Несериозно е да ме сравняват с Ван Бастен. Ние не можем да се доближим до тях“, завърши Попов.