Българският национал Ивелин Попов изрази съжалението си от изпуснатите три точки срещи Италия. Тимът ни завърши 2:2 в квалификацията за Евро 2016 на Националния стадион „Васил Левски“.

„И аз съжалявам, мисля, че и всички българи съжаляват, защото тази победа щеше да ни даде добър импулс“, сподели Ивелин Попов.

„Неприятно е да ни изравнят така. Да не забравяме, че това е световен европейски шампион. Мисля, че направихме доста хубави и интересни неща. Бързи контраатаки.“

„Когато в главата ти всичко е наред, играеш освободено, нещата се получават. Не искам да коментирам изминалите мачове, гледам само напред. Като цяло е най-добре да мислим мач за мач. Ако играем така, феновете няма да ни винят. Мисля, че играхме добре днес срещу силен противник“, сподели Попето.

„Не искам да коментирам. Започнаха да се говорят разни приказки. През целия мач показахме доста импровизации. На мен това ми дава голяма надежда. Ако влизаше всичко, нямаше да е футбол, а щеше да е хандбал. 4-5 минути ни деляха от една историческа победа. Еуфорията щеше да е още по-силна, ако бяхме спечелили.“

„Прецених да сменя номера си. Треньорът днес каза Светослав Дяков, че е капитан и това е. Последните 2-3 години ми се търсеше различен пост. Днес мисля, че показах къде е моят пост и къде съм най-силен. Аз не критикувам никого. Аз съм един работник. Аз съм още малък да критикувам“, завърши Ивелин Попов.