Защитникът на националния отбор Петър Занев бе поредният, който изрази увереност, че „лъвовете“ имат шансове за добър резултат срещу Холандия.

„От един мач няма как да се реши всичко. Всички знаем, че отборът на Холандия е класен, с класни футболисти. Когато играеш със силен отбор, винаги може да покажеш себе си в добра светлина, на футболен език трябва да се сбием с отбора на Холандия и да им покажем, че няма да им е лесно с нас“, заяви Занев.

„Притеснение може да има преди мача като излезеш на терена играем 11:11, трябва да се постараем постоянно да ги пресираме, да покажем добра игра и да ги победим. Все пак играем у дома и трябва да се възползваме от това.“

„Каквото можем ще помагаме, но не трябва това да ни притеснява. Трябва да се абстрахираме от името на Холандия, и те са живи хора, ще се опитаме да неутразлизраме техните силни страни и да се опитаме да ги победим.“

„Разчитаме на феновете, но това зависи и от нас, трябва да покажем на хората, че имаме желание, че се стараем да израстваме. Получи се в мача с Беларус, но трябва още“, допълни Занев.

Ето още от изказванията в националния отбор:

Петър Хубчев: Вярвам, че може да победим Холандия
Страхил Попов: Трябва да защитим честта на родината
Попето: Срещу Холандия можем да компенсираме с много тичане и себераздаване
Манолев: Националният отбор ми липсваше