Нападателят на българския национален отбор по футбол Димитър Рангелов прие спокойно поражението от Хърватия на „Максимир“ с 0:3. Футболистът на Коняспор коментира, че в отбора има достатъчно момчета с качества, но проблемът е, че не се знае колко време ще е нужно, за да тръгнем във вярната посока.

„Не сме в най-добрата си форма и в последните мачове не показваме това, което можем. Има много качествени момчета в отбора, трябва ни малко време. Лошото е, че не мога да кажа колко точно. Неприятно е, че повечето от момчетата не играят редовно по отборите си“, каза Рангелов.

„Хърватите контролираха през по-голямата част играта. Ние имахме нашите шансове, не успяхме да вкараме и да доразвием правилно атаките си. Отборът на Хърватия показа хубав футбол.“

„Трябва да гледаме относително на нещата, колкото и да ни е трудно. Това не е краят на света и живота. Всеки се старае да се развива в клубовете си и когато идва тук, се опитва да дава максимума за националния.“

„Безмислени мачове няма. Мачът срещу Азербайджан ще бъде един шанс за момчетата, които играят в българското първенство да се покажат и да станат интересни за някои чужди отбори“, допълни Рангелов.

Ивайло Йовчев, специален пратеник на Дарик радио в Хърватия