„Обстановката е страхотна. Класирахме се на един форум, в което малко хора вярваха.

Ние обаче вярвахме, че сме фаворити в турнира. След Франция гледахме уверено напред“, сподели на летище София юношеският национал Тонислав Йорданов, който заедно със съотборниците си от националния ни отбор се класира за Европейското първенство това лято.

Ангел Стойков: Дано сме приятната изненада, но още не сме готови

„За Европейското мисля, че целите ще са да излезем от групата, а след това мисля, че можем да отидем на Световно. Това ще е един голям плюс за нас“, добави Йорданов.

Друг национал Ангел Лясков пък коментира: „Емоцията беше невероятна. Направо не може да се опише. Не мигнахме цяла нощ.“

Страхотно посрещане за юношите в София

„Знаем си проблемите, всичко си споделям. Помагаме си много на терена и извън него. Най-труден мач определено беше с Франция. Те имат класни състезатели в големи отбори. Мечтите ни са да станем Европейски шампиони, но имаме много работа, за да го постигнем“, заяви още Лясков.

„Вярвахме, да. Бяхме всички много мотивирани. Всички се борехме до последния съдийски сигнал“, пък каза националът Георги Янев и добави:

„Наистина имаме много голям потенциал. Независимо къде играя аз се раздавам на 100%. Разбира се, че имам амбиции да се върна в Левски и искам да заиграя в първия тим.“