Защитникът на националния отбор Илиян Стоянов призна, че го е срам от загубата от Англия и се извини на привържениците. Според него те ще се върнат на стадиона с победи.

„Националният има добър колектив и добра атмосфера, 4:0 от Англия е голям резултат, срам ме е, извинявам се на феновете. Длъжни сме утре да победим Черна хора и това ще е нашето извинение”, заяви Стоянов.

„Предстои ни труден мач, нашият съперник има класни футболисти, играещи в силни първенства. Приказките, че сме фаворити са някакви техни блъфове. Най-вероятно по този начин искат да ни приспят вниманието, но ние много добре знаем, какво ни чака.

Относно това, как могат да върнат доверието на феновете, Стоянов отговори: „Можем да ги върнем само с победи”/

„Аз лично не идвам да отбивам номера в националния отбор, въпреки мнението което се насажда в България. И ние футболистите искаме да играем на голям футболен форум – Световно или Европейско първенство. Искаме да побеждаваме, но някой път просто не се получава”.

Относно критиките към отбора, бранителят коментира: „Някой само това и чака – да паднем и да ни започне по медиите. Никой не ни подкрепи поне малко, но ние сме достатъчно силни характери и утре излизаме за победа”.