Един от ветераните в националния отбор Илиян Стоянов разкри, че някои от по-младите му съотборници са плакали след загубата от Черна гора. Бранителят призна, че най-вероятно ще се откаже от националния отбор.

„Какво да кажа, играхме по-добре от тях, но ни вкараха гол. Топката не иска да влиза, не знам какво става. Ако аз бях треньор и аз щях да си подам оставката. Нещата не вървят изобщо, постоянно се работи под напрежение”, заяви Стоянов.

На въпрос, дали ще продължи кариерата си в националния отбор, бранителят отговори: „Още не съм решил, на този етап може би не, защото ми е далече, ще дам път на младите, но това не е последната ми дума. Ако новият треньор ме повика, сигурно ще дойда”.

„Хората в България искат победи, ние не можем да победим, работим под голям напрежение. Съжалявам. Искам да благодаря на публиката, която ни подкрепи”.

„Някои от по-младите футболисти плакаха. Има още шансове. Божинов първи се разплака, не издържа просто момчето, каза, че не е бил в такава атмосфера. Казахме им, че бъдещето е в тях, да вдигат главите и да продължават”, призна Стоянов.