Героят от САЩ '94 и дългосрочен играч на английските Ипсуич и Лутън Таун Бончо Генчев сподели, че желае да види едно добро представяне от българския национален отбор при визитата на Англия на 7-ми септември. 

Генчев вярва, че атмосферата на митичния стадион "Уембли" ще даде крила на възпитаниците на Красимир Балъков за възможно най-добро представяние. Пред "Тема Спорт" той коментира очакванията си за срещата. 

"Пожелавам на българския отбор да изиграе един добър мач, да се представи във възможнос най-добрата си светлина, защото мачът ще е много сериозен. Надаявам се момчетата да се постараят, защото "Уембли" е едно огледало. Стадионът е митичен. Атмосферата е тръпнеща и всеки, докоснал се до тревата, получава тези още 10 процента, които трябва да даде от себе си", сподели той. 

"Говорих с Балъков преди две седмици. И двамата бяхме на мнение, че ще е много трудна задача. Английският отбор има атомно нападение. Те са фаворити, но се надявам да изиграем добър мач. Във футбола всичко е възможно. Тайничко се надявам на хикс и момчетата да оставят добра след. Няма да развеем белия байрак", завърши оптимистично Генчев.