Българският младежки национал Валери Домовчийски коментира след днешната загуба от Англия с 0:2, че момчетата на Александър Станков са надиграли своя противник през първото полувреме, но за съжаление не са успели да вкарат така желаното попадение.

„Наистина загубихме малко незаслужено, особено след добрата ни игра през първото полувреме, показахме добра игра, имахме нашите шансове да отбележим два чисти гола. Но при единствената тяхна атака, те поведоха в резултата. Не мога да кажа, дали при втория им гол имаше дузпа”, започна той.

„Отборът ни продължава добре, продължаваме да играем все по-добре и по-добре. Както виждате, дори днес макар и срещу Англия, надиграхме противника през първото полувреме. Ако бяхме успели да отбележим мисля, че мачът ще да се развие по друг начин”, продължи Домо.

„Слуховете, че са ме следели представители на Нюкасъл не ми повлияха, аз играх първо за България, после за себе си. От двубоя с Ейре очаквам да покажем играта от първото полувреме днес и този път да отбележим гол”, коментира още Валери.