Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Стефан Орманджиев остана доволен от играта показана от младежките ни национали, въпреки загубата от Англия с 0:2 в срещата от квалификационния цикъл в Група 3.

„Определено не бих се срамувал от нашия отбор, защото игра добре особено през първото полувреме, имахме три или четири шанса, много добри положения за гол, ако бяхме отбелязали поне едно тях, мачът щеше да се развие в много по-различна посока”, започна той.

„Мисля, че показахме тук много по-добра игра, отколкото направихме в България, но трябва да отбележим, че английският тим е наистина много силен, притежават много отлични футболисти, които играят в най-силните отбори на Острова, освен това ни превъзхождаха както с бързина, така и на ръст и е нормално това да окаже своето влияние”, продължи Орманджиев.

„Имаме добри футболисти, ако всички са в най-добрата си форма, мисля, че ще се получат други резултати, особено пред крайна фаза и гола. Надявам се, че срещу Ейре ще излезем по друг начин”, коментира още вицепрезидентът на БФС.

„Дузпата не бе фактор, който предопредели мача, спорна или не, тя бе отсъдена. Като цяло бяхме равностойни на англичаните, особено през първото полувреме”, завърши той.