Мениджърът Емил Данчев разкри, че Емил Гъргоров ще облече отново фланелката на ЦСКА. Агентът заяви, че футболистът на Страсбург ще премине под наем при „червените” още през месец януари.

След победата на България над Румъния на националния стадион „Васил Левски” Данчев каза още, че на мача е приствал мениджър на Манчестър Юнайтед, но самия той разкри, че скаутът не е от нивото на Димитър Бербатов, за да дава оценки за играта на българския нападател.

„Вчера бях в Леверкузен, но онзи ден бях в Страсбург и постигнахме окончателна договореност той да бъде преотстъпен в ЦСКА, но разбира се има още неща за уточняване. От януари Гъргоров ще облече екипа на ЦСКА. Имаше интерес и от други отбори, но предвид лошия период, т.е. контузията, която имаше, с него решихме в този момент той да се върне в отбор, който познава и където познават качествата му”, каза Емил Данчев.

„Димитър Бербатов е футболист, който е добре познат в Европа. Така че действително имаше човек, представител на Манчестър Юнайтед, който просто дойде на гости. Той беше тук, за да се видим и да гледа мача, но неговото ниво на скаут, предвид нивото на Митко, не му позволява да дава оценки”, допълни мениджърът.

„По-добре да оставим Митко на спокойствие. Той имаше много сериозен разговор с новия треньор на Тотнъм, в който Рамос е поискал от него да му помогне и да стабилизира отбора. След като приключат мачовете има дълъг трансферен прозорец, когато ще говорим ако има нещо около него”, сподели Данчев.

„По-добре е да говорим за това, че футболистите действително днес искаха победата, така че нека да анализираме това което на правиха – победа срещу Румъния. За съжаление една известна несигурност ни съпътстваше по време на целия цикъл, но това са нещата, от които трябва да се поучим”, завърши мениджърът.