България постигна втора победа в Европейските квалификации за юноши до 19 години - 2:0 над Фарьорските острови. 

Така момчетата на Ангел Стойков събраха 6 точки и са много близо до продължаване във втория Елитен кръг. За да стане това факт и на теория, по-късно днес Англия не бива да губи от Исландия.

Ако България се класира за Елитния кръг, то Ангел Стойков ще влезе в историята на българския футбол като първия треньор, който печели две квалификации в рамките на една календарна година. 

Българите имаха предимство в играта и головите положения и преди почивката, но нападателите направиха 2-3 пропуска.

Но веднага след началото на второто полувреме защитникът Андреа Христов откри резултата в 46-ата минута с глава, като засече центриране на Иван Тилев от корнер.
В 56-ата минута Атанас Кабов, който е преотстъпен от Левски на Ботев Враца, опита опасен изстрел, който обаче мина до гредата. 

Само три минути по-късно обаче Калоян Кръстев вкара за 2:0, след като Станислав Иванов пресече пас на скандинавците и подаде на партньора си в атаката. До края на мача нашите можеха да стигнат и до трети гол, но Димитър Костадинов стреля неточно.

Състав на България: Димитър Шейтанов, Ертан Томбак, Андреа Христов, Александър Бастунов, Иван Турицов, Илия Юруков (70- Илия Груев-младши), Тони Иванов (46- Атанас Кабов), Станислав Иванов (90- Матео Стаматов), Димитър Костадинов, Иван Тилев, Калоян Кръстев