Българският национален отбор по футбол трябваше да дели един терен с представителния тим на Латвия на вечерното занимание на „трикольорите” в Анталия.

Причината за недоразумението, довело до леко напрежение между щабовете на двете гарнитури бе изтеглянето на тренировката на нашите с половин час по-късно. По първоначална програма тя трябваше да започне в 17 часа, но стартира в 17.30 часа.

Малко преди края на заниманието на „Мардан Стейдиъм”, където утре е приятелската среща с Естония се появи латвийския национален отбор. Застъпването в графиците наложи двата тима да тренират известно време заедно на терена, като всеки използваше по една половина.

Добрата новина за българския селекционер Лотар Матеус е, че Димитър Рангелов тренира наравно с останалите си съотборници. На сутрешната тренировка щурмовакът на Макаби Тел Авив напусна заниманието по-рано заради леки напрежение на лявото бедро.

Това означава, че към този момент световният шампион ще може да разчита на всеки един от своите избраници и да подбере оптималния състав за мача с Естония. Срещата е утре, сряда, от 21 часа.