Кокетен и много модерен стадион ще посрещне приятелската среща между отборите на България и Естония. Мачът е утре от 21 часа.

„Мардан Стейдиъм” се намира в селцето Кунду на около 30 километра от Анталия. Пътувайки в указаната посока, човек трудно би отгатнал че в тази пустош може да съществува такова бижу. Собственост е на ултралуксозния хотелски комплекс „Мардан Палас”, където първоначално трябваше да отседнат българските национали.

Стадионът е със 7500 седящи места. Секторът с ВИП-ложата, където са и местата за журналисти е покрит с козирка. Съоръжението е домакинствало на Европейското първенство за юноши до 17 години в Турция. В момента на него играе домакивските си мачове Анталияспор, тъй като основният им стадион е в ремонт.

Освен централният терен „Мардан Спортс Център” разполага с втори терен, който също е с осветление, както и три помощни терена. В близост се намира и луксозен хотел, където са отседнали съперниците ни в контролата Естония. Днес на „Мардан Стейдиъм” се игра приятелската среща между Б отбора на Турция и Беларус.