Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов обяви, че не желае повече да се занимава с въпроса Иван Иванов и отказа да коментира декларацията на ЦСКА относно младия футболист. Защитникът няма да играе за младежкия национален отбор, като отклони повиквателната на Иван Колев. Михайлов се оправда с извинението, че е пътувал цял ден и не е запознат с декларацията на „армейците”.

„Доволен съм, добър мач. Все пак загубихме с 2:0 в Казахстан, тук победихме с 3:0. Ще се борим, пък каквото стане,” заяви босът на централата за днешната евроквалификация на младежите в Ловеч, която изгледа на живо в компанията на Наско Сираков.

„С Иван Колев говорихме само за мача, и той е доволен. Тук в Ловеч ни върви, така че и за напред ще играят тук,” обяви Михайлов.

„Делегатът е казал, че няма проблем, направени са две тренировки там, така че ще се играе мачът,” добави Боби Михайлов относно срещата на мъжката селекция срещу Черна гора утре. Националният стадион бе в окайващо състояние след концерта на Мадона преди седмица, но вече може да приеме световната квалификация.