Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов сподели пред журналистите на Летище София, че не е харесал играта на националния ни тим срещу Англия. „Трите лъва” победиха „трикольорите” ни с 4:0 на митичния „Уембли” в първа квалификация за Евро 2012.

„Тежка загуба. Ние отидохме да играем като равен с равен с Англия и да спечелим този мач. Но нашият истински мач е този срещу Черна гора. Надявам се първо да се съживим преди мача във вторник, знаете, че те са били в първия двубой, а ние със сигурност трябва да спечелим тази среща, ако искаме да се класираме на Евро 2012. Не е нормално да допуснем голове на контраатаки като гост на Англия”, каза Боби Михайлов.

„Във всеки един мач трябва да играем, за да спечелим нещо. Опитаха се да играят футбол, липсваше и шанс, при 1:0 можехме да изравним. Аз лично не съм доволен от играта, защото беше малко страхлива. Така не се играе, ако искаш да победиш.

Това са най-добрите български футболисти, които играят в чужбина, което предполага да са още по-подготвени. Засега не го показаха, дано да го направят във вторник.

Англичаните също ги беше страх преди мача, но така се разви двубоят – с гол от съблекалнята”, добави босът на родния футбол.

„Не ми се иска да го мисля сценарий за евентуална загуба срещу Черна гора. Надявам се да се вдигнат момчетата. Тогава вече ще правим сметките”, завърши Михайлов.