Косовският журналист Гущрин Речитай коментира за предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT реванша между Лудогорец и Балкани. Той заяви, че според него гостите могат да се представят още по-добре от първия мач. 

"За мен е удоволствие да съм в този град и да срещнем този отбор. Всички имаме чувство, че може да продължим. Всичко в Косово вярват, че Балкани може да продължи след първия мач. Не допуснахме гол, което е много важно. Резултат от 2:0 наслади всички в Косово. Може би не очаквах такава победа. Очаквахме, че нашият отбор може да се справи и че може да е по-добър от голям клуб като Лудогорец. Имаме футболисти с много високи качества. Знаем, че можем да се представим по-добре на този стадион, ще е трудно. Те са силен отбор. Мисля, че Балкани има енергията и опита да се справи по-добре днес", каза той. 

"Лично аз не подцених Балкани. Знам качеството на отбора. Знам Лудогорец и знам, че е много по-силен отбор от нас. Но през последните години инвестираме в нашия отбор, купихме някои играчи, които са много качествени. Може би в пресата хората решиха, че Лудогорец е големият фаворит, но на терена не е точно така". 

"Знаем, че днес ще е много трудно. Нашият треньор е професор, психолог, добър треньор. Той каза, че ще играем като в Прищина, не е нужно само да се защитаваме. Знаем и те знаят, че ще е трудно. Надяваме, че ще го направим. Може би мачът ще е равен - 2:2", завърши Речитай.