Бившият футболист на Берое Ваня Джаферович разкри за нов проект, върху който работи съвместно с приятеля си Димитър Господинов. Ваня, заедно с половинката си Жени, бе гост в предаването на NOVA – „На Кафе“.

Двамата споделиха интересни истории от живота си от последните месеци, както и за вълнуващото си пътуване до Тампа Бей, САЩ. Заедно с двете им деца, една от най-симпатичните двойки у нас, е сбъднала своята мечта.

В момента дъщеричката им е поверена на грижите на баба ѝ, което разкрива повече възможности за Ваня и Жени да се посветят на разнородните професионални проекти, с които се занимават, а също така и да откраднат няколко дни, за да посетят Италия.  

 „Ще ходя на курс при гримьора на Ким Кардашиян. Той е албанец и ще имам щастието да ида. Това е бъде май месец, в разгара на баловете, ще отскоча за един ден“, сподели Жени, която добави: „Да, влогър съм. Това е мое ново начинание. То е ориентиран както лично, така и професионално. Даже сега снимам, докато съм тук. Старая се по веднъж в седмицата да качвам неща“.

„Пътувахме до САЩ преди Нова година. Вуйчо ми живее там. Мечта ми бе да ида там. Той живее в Тампа Бей“, казва Ваня.

„Беше ми мечта. Не вярвах, че ще ни пуснат четиримата. Беше много хубаво“, допълни Жени.

„Посетихме Дисниленд. Наистина беше много хубаво, но и много скъпо“, разказа Жени. „Страшна лудница беше. По три часа се чакаше на опашка“.

„Бях на футболен мач. Беше ми много интересно. Американски футбол. Също така бяхме и на хокеен двубой. Бяхме с децата. Страшен купон беше. Винаги съм искал спортните събития у нас да са като в САЩ. Да закараш цели семейства“, сподели с усмивка Ваня.

„Имам идеи за телевизионни проекти. С моя приятел Димитър Господинов се познаваме отдавна. Той се занимава много с тиймбилдинги. Прави състезания. Той ми каза, че мисли да прави нещо интересно. Ще правим един проект април, нещо като риалити формат, но няма да бъде дълго. Няма да се копира нищо, искаме да акцентираме върху спорта“, разкрива бъдещите си планове Джаферович.