Бившите съотборници в Тотнъм Димитър Бербатов и Роби Кийн гостуваха в култовото шоу Soccer AM по Sky Sports, където се наложи да отговорят на не един и два предизвикателни въпроса.

Бившият бъгларски национал разкри подробности за престоя си в индийския Керала Бластърс, където прекара пет месеца.

В навечерието на мач №1000 Юнайтед се сети за Бербо

Роби Кийн също добре познава обстановката в Индия. Той е играещ треньор във ФК Атлетико де Колката.

“Беше напълно различно за мен. Трябваше да се подготвям различно за мачовете. Начинът, по който се провеждаха тренировките, а и животът и обстановката там бяха доста различни, но си беше приключение. Хората там са страхотни и всъщност прекарах добри 5 месеца”, сподели Бербатов.

„Ако трябва да бъда честен, не ми беше лесно като цяло. Когато си на 37, нещата се случват малко по-трудно. Иначе беше лесно да играя в средата на терена като полузащитник. Можеш да се справиш, ако знаеш как да четеш играта”, допълни той.

Фондация "Димитър Бербатов" награди талантливи деца за 10-та поредна година

Бербатов бе попитан дали смята да се захване с треньорска дейност за в бъдеще: “Истината е, че  всеки футболист си мисли, че може да бъде треньор. Ако питате мен, смятам, че ще бъда страхотен мениджър, но реалността е различна. Ще видим, все още го обмислям.”

Също така по време на предаването бившият футболист на Манчестър Юнайтед призна Роби Кийн е отказал да го привлече в отбора на ФК Атлетико де Колката.

„Попитах Кийн дали може да ме вземе в неговия отбор, но той ми каза „не”!”, разказа Бербатов с усмивка.