Защитникът на Левски – Хосе Кордоба, ще получи покана от селекционера на националния отбор на Панама Томас Кристиансен за предстоящите мачове на страната от Лига на Нациите в КОНКАКАФ. Централноамериканската страна започва участието си в турнира срещу Коста Рика, а очакванията са 20-годишният бранител да се присъедини към отбора за следващите две срещи, които са срещу Мартиника.

В момента Кордоба е с младежкия национален отбор на Панама на турнира в Тулон, където оставя отлични впечатления с играта си.

Освен Хосе към представителния тим на Панама ще се присъединят още Азариас Лондоньо и Едуардо Андерсон, които също са във Франция. Новината беше потвърдена от един от директорите на националните отбор Кристиан Нунес.

„Това нещо беше обсъждано с треньорския щаб. Те трябва да пътуват за Панама след третия мач във Франция срещу Саудитска Арабия. В зависимост от класирането, Томас Кристиансен може да вземе и друго решение”, заяви Нунес.

Панама приема Мартиника на 10 юни, а три дни по-късно гостува във Форт дьо Франс. Тази нощ панамците се изправят срещу Коста Рика в първия си мач от Лига на Нациите.