„Това е последна контрола след дългите лагери. Поизморени бяха и двата отбора, според мен. Като цяло направихме една добра тренировка. Ние футболистите да се опознаваме, поне в Берое има много нови и трябва да се напаснем като начин на игра. Мисля, че се получи добра проверка и за двата отбора. Приятелска среща, и двата отбора играха мъжката, и искаха да играят футбол“, заяви футболистът на Берое Павел Виданов след поражението от ЦСКА с 0:1 в контролна среща, състояла се на стадион „Българска армия“.

„И аз не съм доволен от начина, по който изнасяхме топката. Треньорът налага нов стил, такъв не е налаган до сега в Берое. Не знам дали ще е сме на сто процента готови с този тип изнасяне. То първенството чука на вратата. Ще се стараем да подобряваме нещата. Трябва да питате Томаш за стила дали ще е различен, сравнено с този на Верея. Без да омаловажавам Верея, Берое има традиции – той ще играе атакуващо, красиво и ще се стремим да побеждаваме. Мисля, че целите на Верея бяха различни, затова съпоставките не са уместни“, добави Виданов.

„Имах други оферти, но разговарях с шефовете на Берое. Аз харесвам този стил на игра, който се налага тук. Оставих много приятели в Локомотив Пд. Обстановката бе такава, че нямаше добри условия за работа, забавяне на заплати, напрежението. Цялата организация не бе на ниво и не подхожда на Локомотив. Надявам се бързо да се вдигне нивото. Надявам се условията да се подобрят. Не му приляга на Локо Пд така да се работи с несигурност, това рефлектира върху хората, които работят. Трудно може да градиш резултати, когато не си изградил къщичката в основите“, завърши Виданов.