Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов говори след победата с 3:0 над Кайзериспор. Това беше втора поредна победа за неговия отбор в Суперлигата. "Гьоз-Гьоз" продължава да бъде непобеден и заема шесто място във временното класиране с 9 точки след пет изиграни мача. 

"Това беше важна победа за нас. Имах резерви по отношение както на футбола, така и динамиката, предвид дългата пауза. Това обаче не беше така. Не успяхме да достигнем максималния си потенциал, но показахме над 80% от възможностите си. Можеше да вкараме още един или да гола през първото полувреме, но не успяхме да се възползваме от възможностите си. Кайзериспор е опасен отбор, който вкара четири гола в последните си два мача. Анализирахме много добре последните им срещи и се представихме добре. 

Най-големият ни проблем е, че трябва да сме по-уверени в нападение. Трябва сериозно да работим по този въпрос. Трябва да сме по-ефективни в последния пас и при завършващия удар, за да може да затваряме мачовете си по-рано. В същото време трябва да продължим да подобряваме нашата динамика. Можеше да вкараме не три, а много повече голове, но не успяхме да се възползваме от шансовете си", каза Мъри след мача. 

"В нашия отбор всеки трябва да играе с най-високия си потенциал и да дава най-доброто от себе си. За целта трябва да продължим да работим всеки ден усилено. Ние сме млад отбор, който току що влезе в Суперлигата. Много от нашите млади играчи играят на това ниво за първи път. Вижте Антъни Денис, той изигра първия си професионален мач преди шест месеца. Исак Соле изигра няколко мача на професионално ниво, преди да дойде при нас. Имаме и нови играчи. Те, подобна на Курю Мацуки и Давид Фофана, също трябва да подобрят представянето си", продължи Стоилов по време на пресконференцията си. 

"В момента трима от защитниците ни са контузени - Ласе Нилсен, Новатус Мироши и Корай Гюнтер. Това е лошо за нас. Може да печелим или губим мачове, но това, което определено е важно за нас, е да отразяваме нашата динамика на терена и да се борим постоянно, защото нашите фенове искат да видят отбор, който тича и се бори здраво на терена. Те искат да виждат отбор, който се бори на терена. Трябва да се борим докрай във всеки мач, независимо от всичко. В нашата система всеки трябва да работи много сериозно всеки ден. А на терена всичко трябва да е на доверие и да върви постоянно". 

"Докато съм тук, футболист, който не тича и не се бие за отбора, няма място в него. Със сигурност ще е така, докато съм тук. Можем да бъдем победени, такива неща се случват. Важното за нас е да се борим по най-добрия начин", завърши треньорът на Гьозтепе.