Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов говори пред турски медии по време на лагера на отбора в Словения. Той сподели, че отборът му ще привлече двама нови нападатели в следващите дни. 

"Трябва да подобрим динамиката си, да бъдем по-добри тактически и организационно, и в същото време трябва да сме със самочувствие на терена. Ако подобрим всичко това, ще бъдем по-силни", започна Станимир Стоилов. 

Мъри сподели, че отборът е работил много здраво по време на лагера в Словения, където условията са били на много високо ниво. Специалистът добави, че е доволен, че тимът му се е готвил в Блед, където организацията е била отлична. 

Стоилов коментира представянето на Гьозтепе по време на трите приятелски срещи, които отборът изигра до момента. "Опитахме се да реализираме нашите идеи и в същото време да се опитваме да се подобрим. Играчите дадоха всичко от себе си. Имаше добри неща, но и такива, които липсваха. Видяхме състоянието си в тези мачове. Има много положителни неща, които внедрихме. Има и неща, в които да трябва да сме по-добри - например динамиката, защото ще се състезаваме на по-високо ниво в сравнение с миналата година. Трябва да подобрим тактиката и организацията си, а в същото време да сме по-уверени на терена". 

"Лигата все още не е започнала и ще се запознаем с някои неща, когато официалните мачове стартират. Тренировките вървят добре в момента. Всичко изглежда добре, но лигата е различна. Рано е да се коментират новите футболисти. Те трябва да се докажат на терена. Ние ги доведохме тук, защото наистина вярваме в тях и вярваме, че те ще допринесат за този отбор. Имаме нужда и от нови играчи на някои позиции. Имаме нужда от още двама играчи, особено в предни позиции. Вярваме, че това ще се случи в следващите дни. Всеки отбор работи, за да става по-силен, и ние не сме изключение", каза още Стоилов.