Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов заяви, че отборът му има още какво да подобрява след победата с 4:1 над Юмраниеспор. Успехът на "жълто-червените" беше много важен, като тимът на Мъри се върна на второто място в Първа лига, а освен това постигна успех на тим, който беше загубил само един от последните си 8 мача в първенството. 

"Това беше важна победа за нас. През първите 30 минути играта беше динамична, точно както искахме. През първото полувреме можеше да водим с 3:0 или 4:0. През втората част дадохме повече пространство на съперника, но това ни позволи да контраатакуваме и да вкараме още два гола", започна Стоилов. 

"Искам моят отбор да играе по-уверено и да доминира. Не виждам резултата като много добър. Искам отборът ми да контролира играта и да доминира през всичките 90 минути. Допуснахме някои грешки в защита днес. Трябва да продължим да работим, за да избегнем повтарянето на тези грешки. Това може да е много добър резултат, но трябва да се подобрим. Продължаваме по нашия път", продължи Мъри. 

"Играхме три мача през тази седмица. Причината за нашата умора може да е 120-минутния мач срещу Коняспор, но това не може да бъде извинение. Феновете дойдоха да ни подкрепят у дома. Ето защо трябва да даваме всичко от себе си. Най-накрая моите играчи вложиха и емоцията, и силите си на терена. Имахме контузени и болни играчи, но останалите дадоха всичко от себе си и това ни донесе победата", завърши Стоилов.