Станимир Стоилов дебютира с победа начело на Гьозтепе. Новият отбор на Мъри надви с 2:0 у дома Тузласпор. Срещата беше от 13-ия кръг на турската първа дивизия. И двата гола на стадион "Гюрсел Аксел" вкара Ялчън Каян. Халфът откри резултата в началото на второто полувреме, а в 64-ата минута реализира втори гол. Успехът на "Гьоз-Гьоз" можеше да бъде още по-изразителен, но удари на Давид Тиянич и Билал Месауди срещнаха гредата. 

Почеркът на Стоилов се видя още в първия мач на новия му отбор. Гьозтепе упражняваше висока преса и постоянно атакуваше опасно по крилата и през центъра. 

С успеха измирският клуб събра 23 точки и излезе на 4-о място във временното класиране. Лидер е Еюпспор с 33 точки, а вторият Коджаелиспор има 29 точки. Тузласпор е 16-и с 11 точки. 

В 15-ата минута домакините пропуснаха първата добра възможност за гол. Огюн Байрак центрира отдясно, а Билал Месауди изпревари защитник в синьо и отправи удар с глава, който вратарят успя да избие. В 36-ата минута Исмаил Кьойбашъ центрира в наказателното поле, а Месауди свали топката за Кенет Мама. Нигериецът отправи удар, който Ферат Каплан улови.

Малко след това Матеус Лис отрази шут от границата на наказателното поле на Мухамед Акарслан. В 41-ата минута гредата спаси Тузласпор. Давид Тиянич навлезе в наказателното поле отляво и потърси далечния ъгъл, но топката срещна страничния стълб. Четири минути след това шут на Исмаил Кьойбашъ от около 15 метра профуча покрай вратата.

Гьозтепе излезе напред в резултата в 49-ата минута. Тогава защитата на гостите не успя да изчисти топката след центриране в наказателното поле. Билал Месауди свали с глава за Ялчън Каян, който с удар от въздуха от 12-13 метра в десния ъгъл не остави шансове на вратаря.

В 59-ата минута Джеймс Сегун намери Махамаду Ба на границата на наказателното поле. Африканецът отправи удар, с който Матеус Лис се справи. В ответната атака гредата отново спаси Тузласпор. Билал Месуиди се откъсна от защитник в синьо, навлезе в наказателното поле и шутира от 9-10 метра, но топката срещна напречната греда.

В 64-ата минута Гьозтепе удвои аванса си. Кенет Мама получи извеждащ пас отляво, овладя топката и отправи удар, който Ферхат Каплан успя да избие с крак. Топката се озова в Ялчън Каян и халфът от няколко метра със силен шут вкара втория си гол в мача.