Старши треньорът на Левски Станимр Стоилов се оплака от състоянието на терена при победата с 2:0 над ЦСКА 1948 в Бистрица. Още преди двубоя от щаба на „сините” изнегодуваха заради състоянието и условията на стадион „Витоша” в покрайнините на столицата.

„Мисля, че с оглед на трудния терен, заслужена победа. Отборът трябва да играе по-добре. По-рано трябваше да решим двубоя. Моите притеснения бяха, че феновете не можеха да дойдат повече. Левски дойде и игра, без да коментирам качеството на играта”, сподели след мача Мъри.

Emona Tsoncheva / LAP.bg
91 снимки

„Да говорим за тактика и качествен футбол… допускаме грешки в контрола на топката, завършването на атаките, трябваше да завършваме атаките. Левски има доста път да извърви, за да хареса на феновете и на мен. Когато играеш на блато няма какво да говориш за стил на игра. Беше въпрос на воля и това кой ще вкара гол”, сподели още той.

„Няма за нас няма значение с кой играем. Левски играе за победа, независимо дали за първенство или за купата. Имам сериозни притеснения, че набираме скорост. Виждам много грешки. Имаме си грешки, надявам се с всеки мач да добавяме нещо в играта. Желанието ми е да играта на терена. Към момента всичко върви по план”, допълни още Станимир Стоилов.