Цволе претърпя разгромна загуба с 1:7 от ПСВ Айндховен в мач от 23-ия кръг в нидерландската Ередивизи. Българският национал Филип Кръстев влезе в игра за домакините в 69-ата минута, когато замени Одисеус Веланас.

ПСВ можеше да излезе напред в резултата в 20-ата минута, но тогава гол на Исак Бабади не бе зачетен, тъй като младият футболист на „филипсите“ бе в положение на засада. Натискът на ПСВ обаче даде резултат в 29-ата минута, когато Йохан Бакайоко изведе своя тим напред в резултата. Само три минути по-късно Люк де Йонг засече с глава центриране на Джой Феерман, за да направи резултата 2:0 в полза на гостите.

Цволе върна едно попадение в края на първото полувреме посредством Елиано Райндерс.

ПСВ обаче започна наказателната си акция още на старта на второто полувреме Люк де Йонг направи резултата 3:1 в полза на „филипсите“ в 51-ата минута, а десет по-късно Бакайоко вкара четвъртия гол за своя тим.

Де Йонг оформи своя хеттрик в 71-ата минута, а две по-късно автогол на бившия играч на ЦСКА Томас Лам направи резултата 6:1 в полза на ПСВ. Рикардо Пепи оформи крайното 7:1 в полза на „филипсите“ с попадението си в 86-ата минута.

ПСВ остава лидер в нидерландската Ередивизи с 65 точки, докато Цволе е на 11-то място с 27 пункта.