Пирин и Витоша се изправят един срещу друг във финален двубой за 13-ото място в Първа лига. В първата среща "орлетата" спечелиха с минималното 1:0 в Бистрица, а сега ще трябва да завършат започнатото.

Срещата ще се изиграе на 21 май от 17:30 часа, а вие ще може да го гледате пряко в ефира на NOVA SPORT, онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA, както и на честотите на Дарик радио.

Също така имате възможност да проследите развитието и минута по минута на Gong.bg.

Наставникът на Пирин Милен Радуканов няма да може да разчита на Преслав Йорданов и Башлиев, но възстановен е Боджадж. На този етап обаче не е сигурно дали наставникът на "орлетата" ще използва него и опитния Антон Костадинов, който доскоро също беше контузен.

Дилема за благоевградчани има и относно вратарския пост. Обичайният титуляр Георги Георгиев има физически проблеми и не е изключено днес под рамката да застане юношата на клуба Красимир Костов.

След наказание в състава на Витоша Бистрица се завръща Румен Гьонов, а треньорът Костадин Ангелов е недоволен от пропуските на нападателите.

Бистричани използваха своята страница във "Фейсбук", за да демонстрират, че не са загубили надежда. "Чудото от "Маракана" (1950), Великата нощ на "Камп Ноу" (1999), Чудото от Истанбул (2005), Приказката на Лестър (2016)... Във футбола няма невъзможни неща", написаха от клуба в социалните мрежи.

Има голяма вероятност въпреки забележките си наставникът Ангелов да излезе със същата офанзивна формация, която демонстрира и в първата среща. Тогава Григор Долапчиев, Стефан Христов, Даниел Пеев и Четин Садула оперираха в предни позиции.