Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е категоричен, че не парите са мотивацията на футболистите на отбора за добро представяне в Шампионската лига. Разградчани имат тежко препятствие в лицето на чешкия шампион Виктория Пилзен, но според директора се преследва добро представяне заради голямата трибуна, който този турнир дава.

"Бъдете сигурни, че в момента парите не са стимулът на футболистите ни. Всички наши играчи мечтата им е да играят в Шампионската лига. Това е един форум, в който всеки може да се покаже. На първо място е желанието на тези играчи да игратя в тази надпревара", сподели Петричев пред DIEMA SPORT.

"Някои от тях са играли вече, а другите искат да им се случи. Сигурен съм, че никой не мисли за пари, а за добро представяне. Дано са поосвободени, защото срещу нас има много силен противник. Виктория Пилзен е силен отбор, с дисциплина и съм сигурен, че ще е много труден съперник", сподели още изпълнителният директор на Лудогорец.

Накрая той говори и какви са надеждите му за битките с Виктория Пилзен.

"Надявам се да стане отново луд мач, защото обикновено след луди мачове сме щшастливи и хората са доволни. А когато те са доволни, значи сме си свършили работата. Всички знаете за какъв форум, за каква емоция става дума. Когато ШЛ е в България, трябва да сме горди", сподели Петричев.