Старши треньорът на Несебър Николай Русев остана доволен от победата на неговия тим над Витоша Бистрица, но не и от играта на своите възпитаници.


Домакините се наложиха с 1:0 благодарение на попадението на Симеон Баев през втората част. Това бе втора победа за Несебър над Витоша Бистрица този сезон.


„Бяхме се запознали много добре с отбора на Витоша. Те са добър отбор, който е на трето място във временното класиране, но нашите момчета търсиха победата от първата до последната минута. Трябва обаче да кажа, че много от нещата не ни се получаваха, но това го отдавам на напрежението в нашия отбор, тъй като трябваше да победим на всяка цена“, коментира наставникът на Несебър.


„Искам да поздравя футболистите си за победата, както и нашите фенове. Надявам се, че ще продължим да играем така и да показваме по-привлекателен футбол.“


„Ние сме техничен отбор, обичаме да играем повече с топката, да сменяме ритъма, да атакуваме по фланговете, но днес някои неща не се получиха. Срещу нас имахме добър съперник, който беше проучил много добре нашата игра. В крайна сметка победихме“, каза още той.