Напрежение в Разград, фенове на Дунав се оплакаха от побой

Първа лига 02 април - 17:30, , стадион: Лудогорец Арена

1 : 1

FT

Славия Славия
Дунав Дунав

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema излъчва се по Diema

Darik radio излъчва се по Darik radio

Фенове на Дунав се оплакаха, че са били бити преди шампионатния мач със Славия от 26-ия кръг на Първа лига. Това се случило в центъра на Разград. Един от пострадалите Музафер застана пред камерата на DIEMA и обясни своята гледна точка за неприятния инцидент и заяви, че петима са били потърпевшите запалянковци. 

Припомняме, че наскоро фенове на Дунав запалиха шалчета на Лудогорец при едно домакинство на „Лудогорец Арена“. Този акт не бе приет добре от „орлите“, които се оплакаха.  Пострадалият привърженик изрази опасения, че може да има връзка между двата акта, но все пак не бе категоричен. 

„Дойдохме в 15 часа. Решихме да обиколим в центъра, седнахме до една беседка. След пет минути се появиха 15 човека, петимата с маски и бухалки. Почнаха да ни мелят. Двамата с приятеля ми започнаха да ни бият. Ние бяхме с фланелки на Дунав. На други двама взеха шаловете. На тръгване единият показа с извинение пръста си и вика нали ще ни палите шаловете. Това за мен е голямо безобразие. Моята фланелка я скъсаха. Пребиха ни от бой. Имаше три таксита пред нас. Попитахме ги видяха ли какво е станало. Те казаха, че са си играли на телефоните. Директно ни нападнаха. Единият бе с кенче бира, уцели единия приятел и започнаха да ни бият. Петима бяха с маски, биха ни и накрая единият показа пръстове и каза защо ще ни палите шаловете. Пет минути бяха минали, откакто седяхме на пейката и дойдоха. Около и над 15 човека бяха. Трима бяха с шалчета. Нас двамата с фланелките ни попиляха. Според вас каква да бъде моята реакция?! Аз съм дошъл да гледам мач като оби, заяви един от пострадалите.

„Може да има общо с акта на феновете на Дунав, които запалиха шалове на Лудогорец. Има такива запалянковци у нас, че вземат наркотични вещества, напиват се и мирният човек като нас страда“, завърши привърженикът.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Славия Дунав

Втора лига