Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов говори след победата с 2:0 над Бандърмаспор. Специалистът отправи призив към феновете на своя отбор да спазват правилата, тъй като доскоро измирци имаха наказание от местната федерация. 

"Днес беше много тежък и труден мач, защото Бандърмаспор е много добър, много организиран отбор и имат много добър треньор. Нашият отбор запази своята организация и динамика до края. Борихме се за това до края и вкарахме два гола. На този стадион е трудно за много отбори. Беше ни трудно и тази победа е ценна за нас", започна Стоилов. 

"Много благодаря на нашите фенове. Винаги ни подкрепят, независимо дали играем у дома или навън. Когато отборът и феновете са заедно, можем да постигнем нашата цел Суперлигата. Моля нашите фенове да спазват футболните правила, особено на нашия стадион, защото ни предстоят много мачове. Сезонът все още не е приключил и имаме нужда от тяхната подкрепа до края. Когато получим каквото и да е наказание, ние не се справяме с тяхната сила. Това не е добре за нас. Имаме нужда от подкрепата на нашите фенове. Поради тази причина очаквам тяхното разбиране по този въпрос“, завърши Мъри.