Гьозтепе прави фурор под ръководството на Станимир Стоилов и неговия щаб. За малко повече от два месеца Мъри промени облика на измирския клуб, а мястото, където учи играчите на правилен футбол, е базата на отбора в Урла. Градчето е на брега на Егейско море и се намира на около 35 километра от Измир. Населението му е около 75 000 жители. 

Базата на Гьоз-Гьоз разполага с всички удобства за футболистите. Персоналът в нея е на тяхно разположение 24 часа на ден, ако някой реши да остане и да пренощува в нея, какъвто е случаят с Кенет Мама, когато Gong.bg я посети. 

Всеки един от футболистите има специално паркомясто, на което е написано името му. Базата разполага с два терена, съблекалня, стая за масажи, медицински център, фитнес, денонощен ресторант, конферентна зала, треньорска стая, както и такава за спортния директор Иван Манце. Базата разполага с 50 стаи. Всеки един играч, треньор или човек от персонала разполага със своя собствена. 

Всяка една тренировка се записва с дронове, като така може да бъде наблюдавана от всеки от шефовете. Отборът се събира на лагер ден преди всеки домакински мач. Така е и сега преди утрешното градско дерби с Алтай, което Gong.bg ще посети. 

Базата на Гьозтепе в Урла може да видите в прикаченото видео.