Отбори с проблеми, но отбори с много талант и качество се изправят един срещу друг. Локомотив София посреща Хебър Пазарджик в първия мач от 10-ия кръг на efbet Лига.

Мачът е от 17:30 часа и ще се играе на стадион „Локомотив“ в столицата. Двубоя ще можете да гледате на живо по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA, както и да проследите минута по минута в Gong.bg с богато видео съдържание.

И за двата отбора изходът от срещата е без друга алтернатива, тъй като се намират в долната част от класирането. Локо София е на 12-о място с 9 точки, колкото имат ЦСКА и Крумовград. Хебър е на дъното с едва 5 пункта.

В лагера на „железничарите“ настроението е минорно, тъй като отборът няма победа вече повече от месец. Съставът е отбелязал един гол в последните 5 двубоя.

Иван Колев като треньор обобщи ситуацията, че тимът не е комплектован и се намира в момент, в който останалите са били преди началото на сезона.

Междувременно Ратко Достанич беше обявен за главен мениджър на Детско-юношеската школа на Локомотив София. 64-годишният сърбин е бивш треньор на Левски и Славия, има два периода начело на Цървена звезда.

Въпреки незавидното място в подреждането Хебър демонстрира прогрес в последните мачове. „Гробарите“ имат три победи в предходните си три гостувания в „Надежда“. Последното поражение на Хебър на този стадион датира от 2000 година.

Какво ще покажат двата тима можете да проследите тази вечер заедно с нас.

подкрепя българския спорт